Θυμάστε την Ναζλί από την τουρκική σειρά «Τα Σύνορα της Αγάπης»; Δείτε πως έιναι σήμερα στα 43 της η δημοφιλής Τουρκάλα ηθοποιός

29 Μαΐου, 202312:20 ΠΜ

Πως είναι σήμερα: Το 2005, το Mega αποφάσισε να προβάλλει και στην Ελλάδα την τούρκικη σειρά με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Τα Σύνορα της Αγάπης με τον μεγάλο έρωτα της Τουρκάλας Ναζλί με τον ξανθό γόη Έλληνα Νίκο, έκαναν τα μηχανάκια της τηλεθέασης να τρελαθούν. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη.

Η ιστορία απλή αλλά τόσο αγαπημένη. Ρωμαίος και Ιουλιέτα με δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας. Η Ναζλί Μπακλαβατζίογλου, κόρη του πιο επιτυχημένου μπακλαβατζή της επαρχειακής πόλης Γκαζιάντεπ στη Νότια Τουρκία, έχει μόλις επιστρέψει στο πατρικό της μετά από τις σπουδές της στην Άγκυρα.

Επαναστάτρια από τη φύση της, δεν δέχεται να παντρευτεί τον Καντίρ, γιο του οικογενειακού φίλου του πατέρα της Οκές, που ο πατέρας της Καχραμάν της προξενεύει και έτσι παίρνει την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της. Πηγαίνει στην πόλη Μπόντρουμ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Σύμη, και φιλοξενείται από μια φίλη της από το πανεπιστήμιο.

Το πρώτο κιόλας βράδυ της παραμονής της στο Μπόντρουμ γνωρίζει τον Νίκο, γιο ενός πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία σε ένα μπαρ. Αν και αρχικά οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση όταν εκείνος αποκαλύπτει την καταγωγή του, την επόμενη μέρα ξανασυναντιούνται, όταν κλέφτες παίρνουν την τσάντα της Ναζλί και ο Νίκος, που κατά τύχη βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος τη βοηθάει.

Νίκος και Ναζλί έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό και σήμερα, 18 χρόνια μετά, δεν φαίνεται να έχουν μεγαλώσει τουλάχιστον εμφανισιακά.

Νεχίρ Ερντογάν: Πως είναι σήμερα η τηλεοπτική «Ναζλί»;

Η Νεχίρ Ερντογάν είναι σήμερα 43 ετών και παραμένει το όμορφο κορίτσι με το γλυκό πρόσωπο που γνωρίσαμε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News