Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
διάφοραΘυμάστε την Κλειώ Δενάρδου; Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία κυρία του...

Θυμάστε την Κλειώ Δενάρδου; Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου

Απ’ το ωδείο και την πρώτη εκτέλεση της «Μαργαρίτας Μαγιοπούλας» στα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, στα κοσμικά κέντρα της Πλάκας, στο… «Που να ‘ναι ο ίσιος σου Θεέ», αυτή ήταν η σπουδαία πορεία της Κλειώ Δενάρδου στην μουσική.

img 3233

Λίγα λόγια για την Κλειώ Δενάρδου

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα όμως ήρθε στην Αθήνα σε πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε στην Εμπορική Σχολή Καλλιθέας ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε στη Φιλαρμονική της περιοχής αφού έπαιζε κορνέτο. Πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής, όπως έχει πει στο βιογραφικό της, από τον πατέρα της.

Η Κλειώ Δενάρδου συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό Ωδείο και πέτυχε αμέσως.

Βραβεύτηκε στην Ολυμπιάδα τραγουδιού με το πρώτο βραβείο καθώς και στο φεστιβάλ της Βαρκελώνης, της Μαγιόρκα, του Ρίο Ντε Τζανέιρο, του Βελιγραδίου, της Βουλγαρίας και της Πολωνίας.

Επισκέφτηκε σχεδόν όλη την Ελλάδα και τραγούδησε στα πιο γνωστά κέντρα της πρωτεύουσας. Πραγματοποίησε επιτυχείς εμφανίσεις στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία αλλά και την Ευρώπη και εμφανίστηκε στο Carnegy Hall της Νέας Υόρκης.

Συνεργάστηκε με πολλούς διάσημους συνθέτες και συμμετείχε σε πάρα πολλές ηχογραφήσεις.

Πως είναι σήμερα η Κλειώ Δενάρδου;

Η Κλειώ Δενάρδου έχοντας στο ιστορικό της πολλές επιτυχίες αλλά και αρκετές κινηματογραφικές εμφανίσεις, τα τελευταία χρόνια περνάει δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια κάνει σπάνια εμφανίσεις και κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της ήταν στην εκπομπή του Κώστας Μπαλαχούτη “Κατάθεση Ψυχής”.

Τα πιο σημαντικά