Θύμα απάτης η εγγονή του Παπαστράτου – Της «έφαγαν» 13 εκατ. ευρώ για να… λύσουν τα μάγια

7 Σεπτεμβρίου, 20206:08 ΜΜ
More videos

Περίπου 13 εκατ. ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο επιτήδειες από την Ντονατέλα Πόλι, εγγονή του αείμνηστου Τάσου Παπαστράτου, αρχικού ιδιοκτήτη της γνωστής καπνοβιομηχανίας.

Το αστρονομικό αυτό ποσό τής το πήραν πείθοντάς την πως είναι το “αντίτιμο” για να λυθούν τα μάγια που κάποιοι της είχαν κάνει. Επί έξι χρόνια, σύμφωνα με την “Realnews”, η καθαρίστριά της και μια “λευκή μάγισσα” την… ξεζούμιζαν, αφού είχαν καταφέρει να τη μετατρέψουν σε υποχείριό τους, “ποτίζοντάς” την με παραισθησιογόνες ουσίες, όπως είναι ο μανδραγόρας και η ντατούρα.

Εκμεταλλευόμενες την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην καθαρίστρια την οποία θεωρούσε φίλη της, άρχισαν από το 2001 να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία, όπως της έλεγαν, απαιτούνταν ώστε η “λευκή μάγισσα” να ενεργοποιήσει τις… δυνάμεις της και να λύσει τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή απειλούσαν τη ζωή των δικών της.

Το μεγάλο κόλπο ωστόσο οι δύο καταδικασμένες πλέον σε πρώτο βαθμό για απάτη την έστησαν την περίοδο που πωλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής, όπως αναφέρει η “Realnews”. Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατ. ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση ήταν “μεταφυσική” και επιτεύχθηκε χάρη στις δυνάμεις της “λευκής μάγισσας”.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την καθαρίστρια το 2007, η οποία τα έριξε όμως όλα στη συνεργό της. Και αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε, αλλά γιατί η “μάγισσα” αποφάσισε να αποχωρήσει, φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν. Συνεπώς θα σταματούσε το “ξεζούμισμα”. Έτσι προσπάθησε να της “πουλήσει” ότι τη βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως δεν πείστηκε.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε, οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη η καθεμία, με τη “μάγισσα” να πηγαίνει φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν της χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τώρα σε δεύτερο βαθμό στο πενταμελές Εφετείο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News