Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΘρńνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ξαφνıκά ο Γιώργος Γενιτσαρίδης

Θρńνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ξαφνıκά ο Γιώργος Γενιτσαρίδης

Ανείπωτος θρήνος έχει «σκεπάσει» την τοπική κοινωνία και στο Ασήμι, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Γενιτσαρίδης.

Νεκρός ξαφνικά στα 46 του χρόνια ο Γιώργος Γενιτσαρίδης

Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι «βαρύ», αφού ο εκλιπών ήταν ένας νέος άνθρωπος. Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει αύριο.

Μάλιστα αναμένεται να αναβληθεί και το παιχνίδι του Ασημίου με τη Γαρίπα.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τον θάνατο του 46χρονου Γιώργου Γενιτσαρίδη:

«Το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του μέλους της διοίκησης μας Γιώργο Γενιτσαριδή. Το Ασήμι πενθεί έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία αλλά και στην ομάδα του χωριού μας! Πενθεί έναν άνθρωπο που είχε πάντα το χαμόγελο στο πρόσωπο του και την θέληση να βοηθήσει παντού και πάντα. Γιώργο να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του να είναι δυνατοί να τον θυμούνται».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

«O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του παράγοντα του Ασημίου, Γιώργου Γενιτσαρίδη.

Το Ασήμι πενθεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, εξαιρετικού οικογενειάρχη και μέλους της τοπικής κοινωνίας και του σωματείου, με πολύτιμη προσφορά. Ο Γιώργος Γενιτσαρίδης ήταν μάλιστα εκείνος που στήριξε από την πρώτη στιγμή την διοργάνωση του φετινού Super Cup της ΕΠΣΗ στο γήπεδο Ασημίου και συνέβαλλε τα μέγιστα στην οργανωτική επιτυχία και φιλοξενία της διοργάνωσης.

Η ΕΠΣΗ συλλυπείται το Ασήμι και την οικογένειά του και συμπαραστέκεται στο βαρύ πένθος τους.

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ Γαρίπα-Ασήμι αναβάλλεται«.

Τα πιο σημαντικά