Θρήνος στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Σκοτώθηκε σε τροχαίο η συνεργάτιδα του Παπαδάκη, Μαρία Μάτσα

1 Απριλίου, 2021 11:28 ΠΜ
More videos

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης. Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργάτιδά του και γνωστή εικονολήπτρια Μαρία Μάτσα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που πήγαινε στην εργασία της.

Το δυστύχημα συνέβη στην Αγία Παρασκευή, τα ξημερώματα, την ώρα που η άτυχη γυναίκα πήγαινε στο κανάλι για την εκπομπή.

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε.

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία», είπε συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και πρόσθεσε:« Να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Μαράκι καλό ταξίδι!».