Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΘρήνος στο 9ήμερο μνημόσυνο του υποσμηναγού Τουρούτσικα: Κατέρρευσε η μητέρα, δεν άντεξε...

Θρήνος στο 9ήμερο μνημόσυνο του υποσμηναγού Τουρούτσικα: Κατέρρευσε η μητέρα, δεν άντεξε να πάει ο πατέρας

Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο για τις 9 μέρες από τον χαμό του υποσμηναγού, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, στο οποίο ο πατέρας του δεν παρευρέθηκε.

mayroforemenes amp syntetrimmenes i mana kai i syntrofos toy atychoy marioy sparazoyn sto mnima toy apon o pateras 1536x864 1

Η μητέρα του έστεκε απαρηγόρητη πάνω από τον τάφο του.

mayroforemenes amp syntetrimmenes i mana kai i syntrofos toy atychoy marioy sparazoyn sto mnima toy apon o pateras 4 1920x1080 1

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί της, ότι δεν θα ακούσει τη φωνή του και δεν θα αγγίξει το πρόσωπό του.

mayroforemenes amp syntetrimmenes i mana kai i syntrofos toy atychoy marioy sparazoyn sto mnima toy apon o pateras 2 1920x1080 1

Εκεί, απαρηγόρητη και η κοπέλα του, μαυροντυμένη, να μην μπορεί να σηκώσει το βλέμμα της, αλλά και οι συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

mayroforemenes amp syntetrimmenes i mana kai i syntrofos toy atychoy marioy sparazoyn sto mnima toy apon o pateras 6 1920x1080 1 mayroforemenes amp syntetrimmenes i mana kai i syntrofos toy atychoy marioy sparazoyn sto mnima toy apon o pateras 5 1920x1080 1 mayroforemenes amp syntetrimmenes i mana kai i syntrofos toy atychoy marioy sparazoyn sto mnima toy apon o pateras 3 1920x1080 1

Ο πατέρας του Μάριου δεν πήγε στο μνημόσυνο

Απών ο πατέρας του, ο οποίος, όπως είπε στον τηλοεπτικό σταθμό Star, δεν βρήκε το κουράγιο να πάει στον τάφο του παιδιού του.

«Δεν είχα το ψυχικό σθένος. Δεν πλησιάζω καν, δεν έχω τη δύναμη. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να πάω στα 40» είπε.

Ευχαρίστησε, επίσης, τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει και εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον χαμό του παιδιού του.

Ο χαιρετισμός των μαχητικών στον Μάριο

«Με τιμά η αγάπη του κόσμου, δεν ξέρω αν είμαι άξιος γι’ αυτήν την τιμή. Δεν είμαι τόσο γενναίος να διαχειριστώ τον χαμό του Μάριου. Πέρασαν δύο μαχητικά, έκαναν δύο κύκλους πάνω από τον τάφο του, κούνησαν λίγο τα φτερά κι έφυγαν. Μου είπαν ότι αυτό είναι ένα είδος χαιρετισμού. Διαλύθηκα, δύο ώρες μετά από αυτό έκλαιγα» είπε ο πατέρας του.

Τέλος, επιβεβαίωσε πως θα δοθεί στην οικογένεια από το κράτος μια τιμητική σύνταξη για τον θάνατο του Μάριου, ο οποίος δεν πρόλαβε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Τα πιο σημαντικά