Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος στην Ημαθία: 15χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Σuγκλονίζει η...

Θρήνος στην Ημαθία: 15χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Σuγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 15χρονου μαθητή από την Ημαθία, τον οποίο τον βρήκαν απαγχονισμένο οι ίδιοι οι γονείς του.

Οι γονείς βρήκαν το παιδί τους κρεμασμένο το βράδυ της Παρασκευής (10.11.23) στην αποθήκη του σπιτιού τους στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας. Χωρίς να χάσουν λεπτό κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως ο 15χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο 15χρονος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, με την Αστυνομία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Είναι δύσκολο πολύ. Δεν ξέρω πως έγινε. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν τον απασχολούσε κάτι. Ήταν γερός, δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ποτέ. Όλα έδειχναν καλά. Όλα έδειχναν φυσιολογικά χθες, όπως κάθε μέρα. Τον ξύπνησα για να πάει στο σχολείο αλλά μου είπε ότι είχαν κατάληψη και δεν θα πήγαινε. Όμως όλα ήταν καλά. Και το βράδυ που γύρισα από τη δουλειά τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα. Ούτε στο τηλέφωνο, ούτε πουθενά. Και τον βρήκαμε στην αποθηκούλα που έχουμε δίπλα στο σπίτι κρεμασμένο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε».

imathia 1

Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν

Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο 15χρονος μαθητής στα social media λίγες ώρες πριν τον θάνατο του. Σε αυτήν έγραφε «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν».

Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου παιδιού.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας

Με μια σπαρακτική ανάρτηση η μητέρα του παιδιού αναφέρει: «Γιωργάκη μου παιδί έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι η Παναγίτσα να σε έχει κοντά δικό της παιδί. Μου λείπεις» αναφέρει.

Τα πιο σημαντικά