Θρήνος Παραμονή της Παναγίας: Πως βρήκε το θάνατο ο άτυχος Αντώνης με το ποδήλατό του

16 Αυγούστου, 2021 2:07 ΠΜ
More videos

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα, όταν παρασύρθηκε από όχημα. Θρήνος Παραμονή της Παναγίας: Πως βρήκε το θάνατο ο άτυχος Αντώνης με το ποδήλατό του

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 35χρονος, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 46χρονος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία.

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.45 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου, 35 ετών από τη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατο του.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Με ανακοίνωσή της η NIPD Genetics, όπου και εργαζόταν ο Αντώνης Αντωνίου, εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του 35χρονου.

«Σήμερα θρηνούμε για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου Αντώνη Αντωνίου. Ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, ακεραιότητα και αφοσιωμένος στην πρόοδο της Επιστήμης, ο Αντώνης ήταν ένα αναπόσπαστο και πολύτιμο μέλος της ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης της NIPD Genetics. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του αγαπημένου μας Αντώνη σε αυτή τη τόσο δύσκολη ώρα που περνούν».

Με τη σειρά της, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του ποδηλάτη Αντώνη Αντωνίου.

«Η Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του μ. Αντώνη εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά της συλλυπητήρια για αυτή την ξαφνική και άδικη απώλεια. Ευχή όλων μας είναι όπως ο μ. Αντώνης να είναι το τελευταίο θύμα στην άσφαλτο. Καλό ταξίδι Αντώνη και Καλό Παράδεισο».