Θρήνος για τον Βασίλη: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τόσο νωρίς σκορπώντας θλίψη

7 Μαρτίου, 20232:52 ΠΜ
More videos

Τον χαμό ενός ιδιαίτερου ανθρώπου που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών θρηνεί η Οιχαλία. Ο Βασίλης Γεωργίου με την ήρεμη και δοτική προσωπικότητα δεν είναι πια κοντά μας. «Έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

  • Ο Billys από τα μέσα Ιανουαρίου βρισκόταν σε διακοπές στην Ελλάδα και στο νησί των Φαιάκων. Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Οι θεράποντες ιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, ήταν αργά, καθώς η χρόνια βλάβη στο ήπαρ ήταν στο τελευταίο στάδιο.

Ο άτυχος 45χρονος ο οποίος δραστηριοποιούταν στο χώρο της εστίασης στην περιοχή του Ινγκλοστάτ της Γερμανίας το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Κέρκυρα μαζί με την σύντροφο του όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία και άμεσα μετέβη στο νοσοκομείο όπου και λίγη ώρα μετά κατέληξε παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης άφησε την τελευταία του πνοή και ένα μεγάλο σοκ κυρίευσε την Οιχαλία και την ομογένεια με το άκουσμα της τραγικής είδησης. Ένα σοκ και ένα γιατί έμεινε στους φίλους και συνεργάτες που μοιραζόντουσαν σχεδόν τα πάντα από τα παιδικά τους χρόνια έως τώρα, με το ποιο καλό παιδί.

  • Το ύστατο χαίρε στον Βασίλη Γεωργίου θα δοθεί σήμερα Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Οιχαλία. Αφήνει πίσω απαρηγόρητους την μητέρα του Παρασκευή, την αδελφή του Ιωάννα, συγγενείς, συνεργάτες και πολλούς φίλους.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News