Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος για τον Θανάση και τη Μαρία που άφησαν πίσω τους 3...

Θρήνος για τον Θανάση και τη Μαρία που άφησαν πίσω τους 3 παιδιά

Κατέληξαν από κορωνοϊό αφήνοντας ορφανά τα παιδιά τους

Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους του αγαπημένου ζευγαριού δεν μπορούσε να φανταστεί το σκληρό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια του Θανάση και της Μαρίας.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας και η 52χρονη σύζυγός του άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε 14 μέρες, όταν νόσησαν από κορωνοϊό και κατέληξαν από επιπλοκές στο νοσοκομείο, αφήνοντας ορφανά τα αγγελούδια τους.

Στη Λαμία επικρατεί σοκ και πένθος. Οι δύο τους ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία και υποδειγματικοί γονείς. Μάλιστα ο 57χρονος Θανάσης δραστηριοποιούνταν στην εμπορία αυτοκινήτων.

zeygari2

Το ζευγάρι νόσησε από τον ιό και εισήχθησαν στο νοσοκομείο της Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου. Σχεδόν μια εβδομάδα μετά οι δυο τους διασωληνώθηκαν καθώς η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε ραγδαία. Στις 13 Δεκεμβρίου η άτυχη Μαρία κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Πριν προλάβουν τα παιδιά να θρηνήσουν τη μητέρα τους, μέσα σε 14 μέρες από τον θάνατό της, έχασαν και τον πατέρα τους. Μάλιστα την δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, ο 57χρονος υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο και το τεστ έδειξε ότι ήταν αρνητικός στον ιό, ωστόσο κατέληξε από τις επιπλοκές που του είχαν προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες.

Το άτυχο ζευγάρι δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

zeygari 1Τα πιο σημαντικά