Θρήνος για τον Δημήτρη: Πέθανε ξαφνικά ανήμερα της γιορτής του

27 Οκτωβρίου, 202210:57 ΜΜ

Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού Δημήτρη Βιδάκη

Πέθανε στον ύπνο του το βράδυ της γιορτής του από ανακοπή, ένας νέος άνθρωπος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του στο Ηράκλειο και στην Παναγιά του Δήμου Μινώα, τόπο καταγωγής του.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Βιδάκη, άνθρωπο με ήθος, καλό οικογενειάρχη και επιτυχημένο επαγγελματία, που ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους επαγγελματικούς-επιχειρηματικούς κύκλους στην τοπική κοινωνία του Ατσαλένιου, όπου μεγάλωσε και ευρύτερα στην κοινωνία του Ηρακλείου.

Όλοι, συγγενείς και φίλοι “πάγωσαν”σήμερα στο άγγελμα της τραγικής είδησης καθώς μέχρι χθες τη νύχτα, οι ίδιοι άνθρωποι και άλλοι φίλοι μιλούσαν μαζί του στο τηλέφωνο και του έδιναν ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Ο ίδιος όπως όλοι λένε, ήταν ευδιάθετος, δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και ότι ήταν άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο, αισιόδοξος και ευχαριστημένος από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως τεχνικός στις ηλεκτροδοτήσεις μεγάλων μονάδων, ξενοδοχείων, ελαιουργείων, κ.ά.

Μεγάλη η απώλεια, το πένθος για την κόρη του Δέσποινα, τη σύζυγο του Κωσταντίνα, τα αδέλφια και τη μητέρα του Ευαγγελία, ενώ πριν λίγα χρόνια η οικογένεια έχασε πρόωρα τον πατέρα Ανδρέα Βιδάκη.

Η κηδεία του Δημήτρη Βιδάκη θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 3 μμ στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο. Η σορός θα είναι στο Ναό από τις 14.30.

Πηγή: cretalive.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News