Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
ΕλλάδαΘρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

Θρήνος για τον Χρήστο που πέθανε μόλις 29 χρονών

Θλίψη στην Κορινθία: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος συνοριακός φύλακας

Ο 28χρονος υπηρετούσε στο Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Κορινθία η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 28χρονου συνοριακού φύλακα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης 3/12.

prokeka korinhtos

Ο νεαρός αστυνομικός αισθάνθηκε αδιαθεσία εν ώρα υπηρεσίας, και κατέρρευσε. Ο νεαρός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και υπηρετούσε στο Προ.Κε.Κα Κορίνθου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο ο 28χρονος δεν τα κατάφερε.

img 20251203 101026

Η απώλειά του βύθισε σε θλίψη τόσο τους συναδέλφους του, όσο και όσους τον γνώριζαν.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν υπό διερεύνηση.

stigmiotypo othonis 2025 12 04 23.49.12

H ανακοίνωση των Συνοριακών Φυλάκων

Με βαθιά θλίψη η οικογένεια των Συνοριακών Φυλάκων αποχαιρετά τον συνάδελφο Χρήστο Γιαννίκο, έναν νέο άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση, ήθος και συναδελφικότητα. Ο Χρήστος Γιαννίκος, του Δικαίου και της Παναγιώτας, γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1997 στην Αρκαδία. Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Συνοριοφύλακας τον Οκτώβριο του 2020 και υπηρέτησε όλα τα χρόνια στο Προ.Κε.Κα Κορίνθου, τιμώντας καθημερινά το καθήκον του. Ήταν άγαμος. Η κηδεία του θα τελεστεί αυριο στην Εκκλησία της Ευαγγελίστριας, στο χωριό Σιλίμνα Αρκαδίας, στις 2 το μεσημέρι.
Αιωνία του η μνήμη.

Τα πιο σημαντικά