Θρήνο έχει σκορπίσει η απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, σε τροχαίο δυστύχημα.
Πρόκειται για τον 37χρονο Λάζαρο Χατζηδάκη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί του Σαββάτου 20/12, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο.

Ο άτυχος Χανιώτης εργαζόταν σε παραδοσιακό μαχαιροποιείο τιμώντας την τέχνη κατασκευής των χανιώτικων μαχαιριών.

Για τον απεγκλωβισμό από το αυτοκίνητο συνέδραμαν πυροσβέστες, αλλά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν στο σημείο δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Με μια μαντινάδα αποχαιρετά τον αδικοχαμένο Λάζαρο ένας ξάδελφός του:
“Πες μου ρε χάρε να χαρείς, ποιό είν το σκεπτικό σου, και παίρνεις τους καλύτερος για πάντα στο πλευρό σου. Καλόσου ταξίδι ξάδερφε..”
Ο 37χρονος Λάζαρος από το Λουτράκι του Δήμου Πλατανιά, εργαζόταν σε ένα από τα εναπομείναντα παραδοσιακά μαχαιροποιεία στην παλιά πόλη των Χανίων καθώς και σε επιχείρηση εστίασης στην περιοχή όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.
Δείτε το βίντεο:
