Δευτέρα, Ιουλίου 7 2025
ΕλλάδαΘρήνος για την Γαρυφαλλιά - Πέθανε ξαφνικά

Θρήνος για την Γαρυφαλλιά – Πέθανε ξαφνικά

Πέθανε ξαφνικά η ηθοποιός Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η ηθοποιός Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο σκηνοθέτης της παράστασης «Black out the sequel», Δημήτρης Γιώτης, στην οποία συμμετείχε η ηθοποιός.

Μάλιστα την Παρασκευή 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο πλαίσιο του Θερινού Φεστιβάλ Γαλατσίου 2025, με τη Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου να παίρνει μέρος κανονικά.

“Σίγουρα είναι ψέμα… δεν μπορώ να το πιστέψω… δεν μπορεί να ναι αλήθεια…

garifallia panagiotopoulou

Γαρυφαλλιά μου, καρδιά μου… ήσουν ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ήσουν εξαιρετική δασκάλα, μοναδική φίλη, πεισματάρα, δουλευταρού, ταλαντούχα ηθοποιός, αγαπούσες και πάλευες για τα όνειρά σου μα πάνω απ’ όλα για τον Άγγελο σου!!Ήσουν ταγμένη μάνα!

Αγαπούσες τη ζωή, τη ρουφούσες, ακόμα κι όταν σε δοκίμαζε και σε πίκραινε, εσύ ήσουν η χαρά της ζωής!

Ήξερες ότι δεν είναι για πάντα και ζούσες την κάθε στιγμή…πόσο άδικο και πόσο κρίμα… η πρεμιέρα μας, η απόλυτη επιτυχία του Άγγελου, η δική σου προσωπική ευτυχία… δεν κράτησε για πολύ….

Ας ξεκουραστείς εκεί που πας… προστάτευε τον Άγγελο σου και εμείς θα είμαστε κοντά του! Υπόσχεση!

Θα μου λείψεις γαμώτο… και ξέρεις κάτι…”κατρηθηκα” ξέρεις εσύ…”, έγραψε ο Δημήτρης Γιώτης στην ανάρτησή του.

pethane ithopoios garyfallia panagiotopoulou 1751900546 1200x1202 1

Το συγκινητικό “αντίο” της Γωγώς Αντζολετάκη

Η Γωγώ Αντζολετάκη, η οποία είχε συνεργαστεί με τη Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

“Πόσο απαίσια μπορεί να είναι η ζωή κάποιες φορές…

ΞΑΦΝΙΚΑ, χωρίς κανένα εμφανή λόγο, έφυγε από τη ζωή ένα πασίχαρο κορίτσι… μια γυναίκα που πάλεψε με χίλιες δυο αντιξοότητες στη ζωή της… που μάτωσε για να μεγαλώσει το γιο της… και ξαφνικά, σ’ ένα αναβόσβησμα της αστραπής, έκλεισε για πάντα τα μάτια της…

Είναι η Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου ! Ηθοποιός και εκπαιδευτικός.

Συνεργαστήκαμε πέρυσι στο BLACK OUT του Δημήτρη Γιώτη και πάντα θα θυμάμαι τη γελαστή της διάθεση και την απίστευτη εργατικότητά της.

Τι να πω… Τι άλλο μπορεί να πει κανείς… Όταν άλλες δυνάμεις οδηγούν τη μοίρα μας… ΣΙΩΠΗ !

ΣΗΜ. Η φωτογραφία είναι απ’ αυτήν την παράσταση, το BLACK OUT, με τη Γαρυφαλλιά ντυμένη στα ροζ ως Barbie”, έγραψε η Γωγώ Ατζολετάκη στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

screenshot 2025 07 07 141936

Τα πιο σημαντικά