Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκpή μετά από πλαστıκή επέμβαση η γνωστή...

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκpή μετά από πλαστıκή επέμβαση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρıσμένοι οι συνάδελφοί της

Η 57χρονη Χαρά, γνωστή hair stylist, έφυγε από τη ζωή, μία μέρα μετά τη λιποαναρρόφηση, που έκανε την περασμένη Δευτέρα, σκορπώντας θλίψη στην Πάτρα.

Συντετριμμένη η κόρη της 57χρονης Χαράς

Όπως υπογράμμισε η κόρη της στην εφημερίδα «Γνώμη» «η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι, ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Πήγαμε σπίτι και λίγο αργότερα η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι».

Και προσθέτει για την 57χρονη Χαρά «την πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως, η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία… λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω αυτή τη φορά σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι, άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν κατά πάνω. Μάλιστα της διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε».

Σοκαρισμένος συνάδελφός της, μιλώντας στο T-live, επεσήμανε «μπήκε για μια επέμβαση τη Δευτέρα, μια επέμβαση ρουτίνας. Την ίδια μέρα δεν αισθανόταν καλά, επισκέφθηκε κάποιο νοσοκομείο. Μετά επισκέφθηκε την κλινική που είχε κάνει την επέμβαση. Τη δεύτερη επισκέφθηκε πάλι ένα κρατικό νοσοκομείο… Εκεί έπεσε σε κώμα και κατέληξε».

Η 57χρονη Χαρά ήταν πετυχημένη στον χώρο της

Η άτυχη γυναίκα, που έφυγε μετά τη λιποαναρρόφηση, διατηρούσε ένα κομμωτήριο στο κέντρο της πόλης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, ενώ τραγικές φιγούρες είναι ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά.Σοκ: Νεκρή τα ξημερώματα η γνωστή hair stylist Χαρά Ιωαννίδη, έσβησε μπροστά στην κόρη της μετά από αφαίρεση λιπώματος

Μια ανείπωτη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της Χαράς Ιωαννίδη στην Πάτρα, καθώς η 57χρονη κομμώτρια έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκή σε επέμβαση ρουτίνας.

Συνηθισμένη Επέμβαση που Οδήγησε σε Επιπλοκή

Όπως αναφέρει το flamis.gr, η Χαρά Ιωαννίδη είχε μεταβεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε μια συνηθισμένη επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στη Γλυφάδα. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, υπέστη κάποια επιπλοκή που αποδείχθηκε μοιραία.

195 2000x1511 1

Άμεση Μεταφορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο

Μετά την επιπλοκή, η Χαρά Ιωαννίδη μεταφέρθηκε άμεσα σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να τη διασωληνώσουν. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά.

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της hair stylist, αλλά και ο σύζυγός της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Τα σενάρια πολλά, όπως και τα ερωτήματα. Τι συνέβη στο ιατρικό αυτό κέντρο; Τι πήγε λάθος; Πώς μία επέμβαση “ρουτίνας” για τους περισσότερους μετετράπη σε τραγωδία;

196 1347x2160 1

“Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου”

Η κόρη της, Ελένη Ιωαννίδη, ήταν μαζί της στην Αθήνα. Και μαζί με τον πατέρα της, Χρήστο, περιγράφουν στην εφημερίδα “Γνώμη” τι συνέβη.

“Πήγαμε με τη μητέρα μου στο συγκεκριμένο κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες.

197 2000x1089 1

Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα. Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όπως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Τη συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό τη μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν, όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά έφυγε…” δηλώνει η Ελένη Ιωαννίδου.

Είναι βέβαιο ότι μετά την κηδεία της άτυχης γυναίκας, οι δικοί της άνθρωποι θα προσπαθήσουν να λάβουν απαντήσεις στα τόσα ερωτήματα που έχουν… Αλλωστε αυτό δήλωσε και ο Χρήστος Ιωαννίδης.

Μια πελάτισσα και φίλη της άτυχης Χαράς άφησε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο κομμωτήριο της συζύγου του.

“Κοριτσάκι μου, σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε να είσαι στους αγγέλους. Αγνή ψυχή, μάλαμα, θησαυρός. Καλό Παράδεισο Χαρά μου. Ελένη που είχαμε ραντεβού, μπαγάσω μου ξέφυγες”, αναφέρει το μήνυμα.

198 2000x1125 1

Τα πιο σημαντικά