Θρήνος για την 42χρονη νοσηλεύτρια που «έφυγε» σε τροχαίο – «Δούλευε ατελείωτες ώρες και χωρίς σταματημό», λένε οι δικοί της άνθρωποι

17 Νοεμβρίου, 202111:38 ΜΜ

Μια νοσηλεύτρια, που εργαζόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα έφυγε άδοξα από τη ζωή την Τρίτη 16/11, καθώς επέστρεφε σπίτι της μετά από πολλές ώρες δουλειάς στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο «μάχεται» τον κορονοϊό.

Δούλευε χωρίς σταματημό για περισσότερες από 48 ώρες σε συνθήκες που οι συνάδελφοί της χαρακτήρισαν εφιαλτικές. Χθες το πρωί επιστρέφοντας από το νοσοκομείο στο σπίτι της μετά από μια ακόμη εξαντλητική βάρδια το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

«Στο καθήκον έφυγε, ήταν κουρασμένη, πολλές ώρες, το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας δίνει μεγάλες μάχες», είπε η μητέρα της άτυχης 42χρονης.

«Πήγαινε το πρωί, ερχόταν το απόγευμα, ξανά βάρδια μεταμεσονύχτια. Δεν κοιμόντουσαν το βράδυ εκεί, έπεσε τώρα και με τον κορονοϊό, καταλαβαίνετε. Δούλευε πολύ σκληρά η Μαρία, όταν έλειπε κάτι από εκεί τη Μαρία τραβούσαν και προθυμοποιούνταν να ξανά πάει.. Ήταν ένα παιδί γελαστό, χαρούμενο, με πολλές φίλες, πολύ αγαπητό», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης Μαρίας.

Οι βάρδιες όπως περιγράφουν οι συνάδελφοί της, πλέον εφιαλτικές. Ο προϊστάμενος επειγόντων νοσοκομείου Μεσολογγίου, Λάμπρος Λάπης δήλωσε: «Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί με τον COVID, βάρδιες που τα παιδιά βγαίνουν σχεδόν ματωμένα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News