Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό: «Πέθανε εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα...

Θρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό: «Πέθανε εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από νέα του ανάρτηση ενημέρωσε πως έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης.

Στην συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε για ακόμη μια απώλεια λίγο μετά τον χαμό του Γιώργου Σμπυράκη. Ο λόγος για την Σεσίλια Παπάζογλου η οποία πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

448657558 2217269005279193 1823425050439751451 n

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Σμπυράκη και την Σεσίλια Παπάζογλου

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρήσεις.

Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά δύο μέρες μετά τα γενέθλιά του. Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο ΚΑΘΡΕΠΤΗ της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ…

Και η 96χρονη Σεσίλια Παπάζογλου -Φορστ με την μακρά ιστορία , αφού διασώθηκε από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου είχε εγκλειστεί με τον Αυστριακό κομμουνιστή πατέρα της κι έφθασε πεζή στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εντάχθηκε στους νεανικούς περιοδεύοντες θιάσους..

Εκεί γνώρισε τον Γιάννη Δαλλιανίδη, την Μάρθα Καραγιάννη κι υπήρξε το πρώτο κορίτσι του Κώστα Βουτσά που τους ξαναέφερα σε επαφή 60 χρόνια μετά και συνδέθηκαν ξανά με μεγάλη αγάπη. Η Σεσίλια ήταν μεγάλη ευεργέτης του ΤΑΣΕΗ κι υπέροχη γυναίκα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Τα πιο σημαντικά