Το θρυλικό Lada αλλάζει και αναμένεται στην αγορά το 2018

19 Ιανουαρίου, 2017 2:56 ΠΜ
More videos

Το αειθαλές 4×4 της LADA βρίσκεται στην αγορά μερικές δεκαετίες, και πέρα από ορισμένες μικρές αλλαγές και ανανεώσεις, τίποτα δεν έχει αλλάξει δραματικά από το αρχικό σχέδιο.

Το Lada Niva έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές οδηγών και στο πέρασμα των χρόνων έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση στη λίστα των πιο καλτ οχημάτων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

carscoops

Ένα SUV τίμιο που προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που ζητά. χάρη στη μόνιμη τετρακίνηση μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα και σε διαδρομές που άλλα, πολύ πιο “λουσάτα” οχήματα της κατηγορίας, κομπιάζουν.

carscoops

Εδώ και 40 χρόνια που βρίσκεται στην παραγωγή ελάχιστα έχουν αλλάξει στην εμφάνισή του, μένοντας πιστό στις αρχές του.

carscoops

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα φθηνό όχημα παντός εδάφους, ένα εργαλείο για καθημερινή σκληρή χρήση που δεν επιδιώκει βραβεία σχεδιασμού ή εξεζητημένων τεχνολογιών.

carscoops

Και να που τώρα ήρθε η ώρα για να προσαρμοστεί και αυτό στις επιταγές του σήμερα, καθώς όπως είπε ο CEO της AvtoVaz, Nicolas Maure, η νέα γενιά του Niva βρίσκεται προ των πυλών!

carscoops

Ήδη η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2018.

carscoops

Το νέο Niva δεν θα έχει κοινά στοιχεία με τα Dacia/Renault Duster για λόγους κόστους, όπως λένε υπεύθυνοι της εταιρείας.

carscoops

Πληροφορίες για τις κινητήριες μονάδες που θα χρησιμοποιεί δεν υπάρχουν, ενώ λέγεται πως θα διατίθεται σε δύο αμαξώματα – 3θυρο και 5θυρο.

carscoops

[caranddriver] [drive]