Θρίλερ στην Πάτρα – «Βόμβα» από την ογκολόγο της Μαλένας. «Ήταν καλά μέχρι που…»

3 Σεπτεμβρίου, 2022 1:53 ΜΜ
More videos

Νέα στοιχεία για το πρώτο παιδί της οικογένειας που άφησε την τελευταία του πνοή, την Μαλένα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η ογκολόγος της Μαλένας, στο «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρει: «Εγώ δεν ξέρω αν από την ασφυξία φάνηκε παθολογοανατομική ανεπάρκεια, αυτό δεν μπορώ να το πω, ούτε να πω ναι, ούτε όχι. Σημασία έχει ότι δεν είχε εν ζωή ηπατική ανεπάρκεια αυτό το παιδί. Δεν είχε εν ζωή.»

Και τονίζει η ογκολόγος: « Εκατό τοις εκατό. Δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια. Εάν έκανε ασφυξία, πέθανε από την ασφυξία και αυτή η ασφυξία μπορεί να δημιουργεί, εγώ δεν το ξέρω, οι ιατροδικαστές το ξέρουν, την εικόνα ηπατικής ανεπάρκειας. Εικόνα όμως.»

Στην ερώτηση εάν μπορεί η έλλειψη οξυγόνου, έστω και μετά θάνατον, να προκαλέσει ηπατική ανεπάρκεια, η γιατρός ξεκαθαρίζει ότι «Εγώ δεν μπορώ να το πω, γιατί δεν το ξέρω, καταλάβατε; Αυτό πρέπει να το απαντήσουν ιατροδικαστές, όχι εγώ. Εντάξει; Εγώ σας λέω ότι δεν είχε το παιδί εν ζωή ηπατική ανεπάρκεια. Από εκεί και πέρα, αν μετά την ασφυξία ένα άτομο κάνει ηπατική ανεπάρκεια, δηλαδή εικόνα ηπατικής ανεπάρκειας και όχι ηπατική ανεπάρκεια, αν μπορεί να κάνει δεν το ξέρω. Να το απαντήσει η κυρία Τσάκωνα αυτό. όχι μόνο η κυρία Τσάκωνα και οι άλλοι οι ιατροδικαστές.»

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το παιδί ήταν υγιέστατο και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βέβαια, βέβαια. Όχι μόνο εγώ αλλά και η μητέρα αν ερωτηθεί αυτό θα σας απαντήσει. Ότι ήταν καλά στην υγειά του μέχρι που κοιμήθηκε. Χόρευε, έφαγε, δεν έκανε εμετό, δεν είχε τίποτα.»

Για τις αμυχές που είχε η Μαλένα η γιατρός υποστήριξε ότι δεν είδε νεκρό το παιδί, γιατί δεν εφημέρευε. Το είδε το παιδί σκεπασμένο, τις προηγούμενες μέρες δεν είχε. Τις π0ροηγούμενες μέρες, όπως τόνισε η ογκολόγος δεν είχε σίγουρα κάτι, την ημέρα εκείνη όμως, το Σάββατο δεν γνωρίζει.