Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΘρίλερ στην Πάτρα – Τρία άτομα από την οικογένεια Πισπιρίγκου μήνυσαν τον...

Θρίλερ στην Πάτρα – Τρία άτομα από την οικογένεια Πισπιρίγκου μήνυσαν τον Ανδρέα Ηλιάδη

Σε μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του εντατικολόγου και «σωτήρα» της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη φέρεται να προχώρησαν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα καθώς και ο πατριός τους.

  • Αιτία αποτελούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του ιατρού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε Space στο Twitter όπου ουσιαστικά εμφάνισε τους συγγενείς της κατηγορούμενης ως αδιάφορους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας σε ΜΕΘ στο Ρίο.

Η συγκεκριμένη μήνυση κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Τόσο η Δήμητρα όσο και η μαμά Ελένη και ο πατριός ισχυρίζονται ότι όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ιατρός, ότι δηλαδή ενόσω νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα εκείνοι δεν ενδιαφέρονταν για την κατάσταση της υγείας της και δεν την επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Στο κοινό δικόγραφο το οποίο κατέθεσαν ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αναληθείς ισχυρισμούς καθώς, όπως λένε, ευρίσκοντο συχνά στο πλευρό της Τζωρτζίνας απλά δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στην ΜΕΘ λόγω του περιορισμού εξαιτίας του κορονοϊού.

Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες σε βάρος του κ. Ηλιάδη αναμένεται να στραφεί και η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία πάντως τις προσεχείς ημέρες έχει να διαχειριστεί σοβαρότερα προβλήματα και συγκεκριμένα τις νέες διώξεις για Μαλένα και Ίριδα.

Πηγή: flamis.grΤα πιο σημαντικά