Θρίλερ στην Πάτρα- Το βλέμμα στο κενό και η άρνηση κάθε κατηγορίας

21 Ιουλίου, 2022 9:35 ΜΜ
More videos

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

  • Είναι γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε στα δικαστήρια, αδυνατισμένη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με το κεφάλι ψηλά αυτή τη φορά.

  • «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη επαληθεύτηκε και από τη χθεσινή της εικόνα, η γυναίκα αυτή έχει χάσει όλα τα παιδιά της, έχει εγκαταλειφθεί από το σύζυγο» δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρ. Πισπιρίγκου.

Ο εισαγγελέας Γιώργο Νούλη έχει καταλήξει πλέον και επίσημα στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη δέκα μήνες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας αποπειράθηκε και πάλι να της αφαιρέσει τη ζωή.

  • Στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποδίδεται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο καθώς το παιδί νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά αίτια, η κατηγορούμενη αφαίρεσε σκοπίμως την συσκευή του παλμικού οξύμετρου που είχε τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα και στη συνέχεια σκοπίμως ενημέρωσε καθυστερημένα τους γιατρούς.

Η υπερεσπιστική γραμμή της Ρούλα Πισπιρίγκου θα είναι ότι αφού δεν μπόρεσε το τμήμα του Ανθρωποκτονιών να την συνδέσει με την κεταμίνη τώρα προσπαθούν να την κατηγορήσουν και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας.