Θρίλερ στην Πάτρα – Τι περιμένει το ζευγάρι και ποια θεωρεί την αιτία θανάτου των παιδιών του;

19 Μαρτίου, 202212:33 ΠΜ

Το flamis.gr απευθύνθηκε εκ νέου στην οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου αναζητώντας τι πιστεύουν για όλα αυτά που λέγονται, 50 ημέρες μετά τον θάνατο του τρίτου παιδιού. «Δεν θα σας πούμε τίποτα. Περιμένουμε να κληθούμε από την ΕΛ.ΑΣ. για να δώσουμε κατάθεση. Μέχρι τότε δεν λέμε τίποτα».

Να θυμίσουμε πάντως πως λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε δηλώσει πως η οικογένεια έβλεπε «γονιδιακό πρόβλημα» ή και «ιατρικό λάθος. Σε καμία περίπτωση όμως εγκληματική ενέργεια». Το ίδιο επανέλαβε χθες και ο Μάνος Δασκαλάκης στον δικηγόρο του Απόστολο Λύτρα: «Κύριε Λύτρα δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η μάνα να έχει κάνει κακό στα παιδιά της. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το είχα καταλάβει. Η Ρούλα τα λάτρευε».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι στο πλευρό της αδελφής της όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μάλιστα διαβεβαιώνει πως η Ρούλα έχει σταματήσει να μιλά σε δημοσιογράφους και ίσως εκείνοι χρησιμοποιούν παλαιότερες δηλώσεις της. «Δεν μιλάει σε κανέναν το λέω εγώ που είμαι κάθε μέρα μαζί της λένε ότι απαντάει η μητέρα αλλά να είσαι σίγουρος δεν απαντάει αυτή» μας δηλώνει. Μάλιστα απάντησε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το «ματωμένο πανάκι» της Ιριδας: «Που κολλάει ότι έδωσε τα περισσότερα πράγματα του μωρού με το ότι ήθελε να έχει αυτή τα τελευταία πράγματα των παιδιών της; Ξέρεις εσύ ή κανείς άλλος τι έχει κρατήσει και τι ακριβώς έχει δώσει? Ημαρτον δηλαδή κάθε μέρα»! Ουσιαστικά η κυρία Πισπιρόιγκου ισχυρίζεται ότι είναι λογικό μια μάνα να θέλει να κρατήσει το πανάκι που κρατούσε το μωράκι της την στιγμή του θανάτου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News