Θρίλερ στην Πάτρα – Τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει η μάνα της στην Ίριδα;

22 Μαρτίου, 2022 10:21 ΠΜ
More videos

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει στα χέρια της τα στοιχεία που χρειάζεται. Μετά από μία ενδελεχή έρευνα, φέρεται να έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν και συλλήψεις έως αύριο, Τετάρτη.

  • Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, που «πάγωσε» τους πάντες, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, υπάρχει ένα στοιχείο που προκαλεί ανατριχίλα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η Αστυνομία έχει συμπεράνει τι έγινε εκείνο το πρωί. Το πρωινό που έφυγε από την ζωή η Ίριδα. Η Τζωρτζίνα κάτι είδε εκείνο το πρωί. Είδε τη μητέρα της να φροντίζει την Ίριδα ή την είδε να κάνει κάτι άλλο; Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε έχει τα παρεπόμενά του. Είναι απαντημένα από τις αρχές αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ανυπομονησία. Οι Αρχές σπεύδουν βραδέως γιατί δεν πρέπει να γίνει λάθος. Ήδη οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες έχουν απευθυνθεί σε νομικούς για τη σύνταξη της έκθεσης τους» τόνισε ο δημοσιογράφος της, επισημαίνοντας πως “η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική» είπε με νόημα ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα το Ανθρωποκτονιών θα καλέσει για καταθέσεις μάρτυρες – «κλειδιά» και ίσως προχωρήσει σε συλλήψεις ακόμα και αύριο, Τετάρτη.