Θρίλερ στην Πάτρα – Τα γράφαμε. Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

19 Ιουλίου, 2022 1:04 ΜΜ
More videos

Σας τα έχουμε γράψει εδώ και μέρες. Θα έρθουν και νέες διώξεις. Και για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε.

  • Αυτή την φορά ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης άσκησε νέα συμπληρωματική δίωξη σε βάρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρώντας πως από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι πριν χορηγήσει την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί είχε πάλι προσπαθήσει να το δολοφονήσει ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, της Πάτρας.

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις των γιατρών και άλλα στοιχεία της δικογραφίας φαίνεται να προκύπτει ότι ενώ η 9χρονη νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα μέσα σε λίγες ώρες κινδύνευσε να πεθάνει.

  • Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί και οδήγησε στην τετραπληγία σε εξωτερική παρέμβαση.

Σύμφωνα με την κατηγορία, όλα τα στοιχεία «δείχνουν» ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρισκόταν στο πλευρό του παιδιού, προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του , ωστόσο, αυτό δεν έγινε καθώς οι γιατροί επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να το επαναφέρουν. Η Πισπιρίγκου, εκτός απροόπτου, θα περάσει αύριο το κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Πηγή: nassosblog