Θρίλερ στην Πάτρα – Πριν την κεταμίνη χορηγούσαν ουσίες που προκαλούσαν πτώση του οξυγόνου στην Τζωρτζίνα;

10 Απριλίου, 2022 3:15 ΠΜ
More videos

Τρομακτικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, καθώς εκτός από την κεταμίνη, στο παιδί φαίνεται ότι είχαν χορηγηθεί και ουσίες αναισθητικών φαρμάκων, τα οποία προκαλούσαν τα επεισόδιά της, όπως εκτιμούσαν οι γιατροί, πριν ανακαλυφθεί η κεταμίνη στον οργανισμό της εννιάχρονης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, είναι έτοιμα προς κατάθεση σχετικά έγγραφα από γιατρούς τα οποία δείχνουν ότι χορηγούνταν ουσίες στη Τζωρτζίνα οι οποίες προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου!

Αυτά τα έγραφα και οι αναφορές των γιατρών από την Πάτρα, υπήρχαν προτού συμβούν τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και προτού ανακαλυφθεί η χορήγηση της κεταμίνης. Και μάλιστα απέδιδαν τα επεισόδια σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

Πυρετός… εξπρές

Στην Ανακρίτρια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα καταθέσουν οι συγκεκριμένοι γιατροί υπήρχε ένα ακόμη ύποπτο σύμπτωμα, καθώς το παιδί ανέβαζε υψηλό πυρετό για ελάχιστο χρονικό διάστημα, κάτι που αντιστοιχεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Ήταν άραγε απόπειρες κατά της ζωής της Τζωρτζίνας; Ήταν κάτι άλλο; Οι καταθέσεις των γιατρών αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλες τις λεπτομέρειες για το ποιος χορήγησε και ποιες ουσίες στην εννιάχρονη.