Θρίλερ στην Πάτρα – Η Θεσσαλονίκη και ο έλεγχος στην Τζωρτζίνα ανοίγει το δρόμο για τις συλλήψεις

27 Μαρτίου, 2022 12:25 ΜΜ
More videos

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές… και συγκλίνουν πολύ με όσα γνωρίζει και η Αγγελική Νικολούλη και το είπε με τον τρόπο της, στον τοξικολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία απεβίωσε στις 29/1/2022 σε Νοσοκομείο της Αθήνας, βρήκε ουσία. Σε πρώτη φάση δεν φέρεται να συνδέεται με την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε το κορίτσι εξαιτίας της παραπληγίας, η οποία της είχε δημιουργηθεί από την δυσεξήγητη ανακοπή την οποία υπέστη στις 11 Απριλίου 2021.

  • Από τον αρχικό έλεγχο στην Τζωρτζίνα βρέθηκε, ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για το θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δυο κοριτσιών (Μαλένας και Ίριδας), όπως αναφέρει το eReportaz.