Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΘρίλερ στην Πάτρα – Η Πισπιρίγκου προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σκοτώσει...

Θρίλερ στην Πάτρα – Η Πισπιρίγκου προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σκοτώσει την Τζωρτζίνα

Ένα «διαρκές εγκληματικό σχέδιο εξόντωσης» της Τζωρτζίνας, με δράστιδα την ίδια της τη μητέρα, διαπίστωσε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας του εννιάχρονου κοριτσιού.

  • Πράξη που φέρεται να τελέστηκε λίγους μήνες πριν αυτό καταλήξει στο Νοσοκομείο Παίδων λόγω θανατηφόρας δόσης κεταμίνης.

Ποια ήταν, όμως, τα στοιχεία που οδήγησαν στο να κατηγορηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, πράξη που φέρεται να τελέστηκε στις 8/4/2021, όταν δηλαδή το παιδί νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατηγορητήριο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Η εννιάχρονη εισήχθη χωρίς παθολογικά ευρήματα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις καταθέσεις των γιατρών του νοσοκομείου, «ήταν ένα παιδί σε άριστη φυσική και κλινική κατάσταση, το
    οποίο δεν θα μπορούσε να εμφανίσει ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο, όπως αυτό που οδήγησε στην πρώτη ανακοπή».
  • Κατά τις ημέρες της νοσηλείας της, η μικρή Τζωρτζίνα συνοδευόταν αποκλειστικά από τη μητέρα της, η οποία παρέμενε μόνη, μαζί της, στο δωμάτιο και φέρεται να εναντιώθηκε στην πρόθεση των γιατρών να δώσουν εξιτήριο στο παιδί, καθώς έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.
  • Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πάντως, παρά τα όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος της, αρνείται πως τέλεσε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

Όπως φέρεται να λέει μέσω του συνηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου για τη νέα κατηγορία που της αποδίδεται: «Δεν μπόρεσαν να με συνδέσουν με την προμήθεια κεταμίνης και τώρα, για να ενισχύσουν την κατηγορία της δολοφονίας του παιδιού μου, με κατηγορούν και για απόπειρα. Μόνο από υποψίες και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Καρδιακά επεισόδια είχε υποστεί και μπροστά σε γιατρούς, σε νοσηλευτές και στον σύζυγό μου».

Η κατηγορουμενη ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, υπόθεση που χειρίζονται οι Εισαγγελείς Απόστολος Ανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος. Οι εισαγγελικοί λειτουργοί φαίνεται πως μετά τις γραπτές εξηγήσεις που έδωσε η 33χρονη ως ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, είναι έτοιμη να προχωρήσουν στο επόμενο ποινικό βήμα για την ολοκλήρωση της έρευνας τους.

Πηγή: real.grΤα πιο σημαντικά