Θρίλερ στην Πάτρα – Η μητέρα ρώτησε το Νοσοκομείο αν έχει κάμερες και μια μέρα μετά άρχισαν τα επεισόδια

19 Μαρτίου, 202212:35 ΠΜ

Μια αποκάλυψη που μπορεί να σημαίνει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης – θρίλερ του μυστήριου θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα έκαναν στην εκπομπή Live news.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μετέφερε στην εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στο «Βήμα», η μητέρα των παιδιών, αφού έφτασε με τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου, ρώτησε αν το δωμάτιο που θα νοσηλευόταν η κόρη της είχε κάμερα ασφαλείας χωρίς προφανή λόγο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προς αυτή την κατεύθυνση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει νοσηλεύτρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου, η οποία θα αποκαλύψει ότι ρωτήθηκε από τη μητέρα των τριών παιδιών αν τα δωμάτια νοσηλείας έχουν κάμερες ασφαλείας.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που έχει ασχοληθεί επισταμένως με την υπόθεση με πολλά ρεπορτάζ, μετά από αυτή τη μέρα που η μητέρα έλαβε αρνητική απάντηση, άρχισαν και τα 9 επεισόδια της Τζωρτζίνας, που λάμβαναν χώρα χωρίς την παρουσία γιατρών.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να ερευνούν και τον θάνατο της Μαλένας.

Αναλύοντας τα δεδομένα εκείνης της περιόδου αλλά και από τις συνεντεύξεις των γονέων σε τηλεοπτικούς σταθμούς, συγκεκριμένα τη δήλωση της μητέρας ότι η μικρή είχε ζητήσει να φύγει ο πατέρας της από το νοσοκομείο έχοντας ίσως την αίσθηση του επικείμενου θανάτου της, οι αστυνομικοί στέκονται στο γεγονός πως ένα τρίχρονο παιδί δεν μπορεί να έχει τέτοια αίσθηση.

Η δήλωση αυτή της μητέρας έχει μπει στο μικροσκόπιο, με τις Αρχές να εξετάζουν όλο το διαθέσιμο υλικό.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως πάμε σε μια εβδομάδα εξελίξεων για την υπόθεση…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News