Θρίλερ στην Πάτρα – Η απάντηση του Ηλιάδη στη μήνυση του Δασκαλάκη. «Ένα μήνα ήμουν πάνω από το παιδί του…»

14 Ιουλίου, 2022 9:31 ΜΜ
More videos

Λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέσει το υπόμνημα με τις εξηγήσεις-απαντήσεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε στην αντεπίθεση.

Αφορμή της επανεμφάνισης του έπειτα από πολλές εβδομάδες, στάθηκαν τα όσα ανέφερε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας σχετικά με την στάση που κρατούσε ο ίδιος, όταν το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Μεταξύ αυτών, ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι ο «πατέρας των παιδιών ήξερε πολλά».

Πιο συγκεκριμένα, ο Δασκαλάκης μήνυσε τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Πατρών Ανδρέα Ηλιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τα όσα είπε σε διαδικτυακή του συνέντευξη στο Twitter Space. Η μήνυση στρέφεται και κατά άλλων δύο προσώπων που δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστά.

Τι είχε πει ο Ανδρέας Ηλιάδης

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο, εκτός από την μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή» ήταν τα λόγια του Ανδρέα Ηλιάδη.

Η απάντηση του Γιατρού μετα τη μήνυση

Μιλώντας στο Mega, ο Ανδρέας Ηλιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συκοφαντική δυσφήμιση σε τι; Σε κάτι που είπα στην ανακρίτρια, που είναι καταγεγραμμένο; Εγώ ξέρω ότι ένα μήνα ήμουν πάνω από το παιδί του και προσπαθούσα πραγματικά να το σώσω».

Δείτε το βίντεο: