Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΘρίλερ στην Πάτρα – «Έσκασαν την Ίριδα στην κούνια της, μέσα σε...

Θρίλερ στην Πάτρα – «Έσκασαν την Ίριδα στην κούνια της, μέσα σε λίγα λεπτά»

Στις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, των δυο από τα 3 παιδιά της οικογένειας που χάθηκαν μέσα σε 2,5 χρόνια, επικεντρώθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τη Μαλένα και την Ίριδα έχουν δείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν ευθύνεται για τον θάνατό τους κάποια τοξική ουσία.

Αντιθέτως, όμως, το έγγραφο πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων που παραδόθηκε στους υπεύθυνους για την έρευνα ιατροδικαστές, οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα δυο κοριτσάκια υπέστησαν ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του βρέφους αποτελεί στοιχείο – κλειδί για τα αίτια του θανάτου του. Τα εργαστήρια έδειξαν πως αυτό που βρέθηκε δεν ήταν αίμα από το τραύμα στο στόμα του παιδιού αλλά διάσπαρτες κηλίδες υγρού από τον πνεύμονα μαζί με αίμα που προκλήθηκαν από πνευμονορραγία, που σημαίνει απλά πνευμονικό οίδημα!

«Για να βγάλει ο πνεύμονα αυτό το υγρό σημαίνει πως ”έσκασε”. Γι’ αυτό και πέταξε αυτό το υγρό μαζί με αίμα. Έσκασαν την Ίριδα στην κούνια της, μέσα σε λίγα λεπτά», είπε φανερά φορτισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

Επιπλέον, οι επιστήμονες ανακάλυψαν στον εγκέφαλο του βρέφους αιμορραγικές διηθήσεις συμβατές με υποξία. Υπάρχουν επίσης ηπατικές αλλοιώσεις, και αυτές συμβατές με υποξία, τόσο στη Μαλένα όσο και στην Ίριδα.

Αυτή η υποξία εφόσον δεν συνδέεται με δηλητηρίαση ή παθολογικά αίτια, θεωρείτε πως προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

Τα πιο σημαντικά