Θρίλερ στην Πάτρα – Αδερφή Ρούλας. «Εγώ κακοποιούσα τη Τζωρτζίνα;»

4 Απριλίου, 20227:13 ΜΜ
More videos

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

  • Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως θα είναι ως το τέλος στο πλευρό της 33χρονης κατηγορούμενης, καθώς θεωρεί αδιανόητο να έχει κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά. Υποστήριξε, μάλιστα, πως θα αποδειχθεί αυτό στην πορεία ενώ απέδωσε την ύπαρξη κεταμίνης στις εξετάσεις της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας σε πιθανό ιατρικό λάθος.

«Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντήσει ο κ. Δασκαλάκης. Γιατί δεν πάει στη ΓΑΔΑ, τι φοβάται κι αν φοβάται κάτι. Δεν φοβάται λέει ο άνθρωπος, δεκτό», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση για τη σπιτονοικοκυρά, απάντησε: «Εγώ γνωρίζω από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Και μια κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά, το ίδιο είχε πει. Δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Τα πάντα. Υπάρχει πληρεξούσιο το οποίο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή, που ορίζει τον Μάνο. Πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο για ένα ακίνητο, αλλά αυτό δεν υπάρχει αυτό. Είμαι σίγουρη».

Όσο για το αν υπήρχε πιθανότητα να «γράψει» κάποιο ακίνητο σε ένα από τα παιδιά, ανέφερε: «Από ό,τι γνωρίζω είχε εκφράσει μια σκέψη, στις αρχές, για την Τζωρτζίνα. Επειδή δεν είχε κανέναν στον κόσμο να το έδινε στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε, γιατί και τα παιδιά δεν τα ενδιέφερε. Δεν πήγαν να φάνε την περιουσία και το σπίτι κανενός. Δεν είναι τέτοια παιδιά».

  • Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για τον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο σε παλαιότερη δήλωση είχε αναφέρει πως κάτι φοβάται. «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αλλάξει, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία έλεγε τα ίδια και σε εμένα. Δεν το γνωρίζω αν έχει κάτι να φοβάται. Το γνωρίζει ο ίδιος», τόνισε.

«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν ήθελε να φέρνει τον Μάνο πίσω, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω. Η ίδια ήταν αντίθετη με το να γυρίζει ο Μάνος πίσω. Δεν τον καλούσε η ίδια. Ο άνθρωπος μπορεί να μην ήθελε να συνεχίσουν», είπε στη συνέχεια για τις κατηγορίες ότι η 33χρονη προκαλούσε κακό στα παιδιά για να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέφει σε εκείνη.

Για το τι στάση θα κρατήσει στην υπόθεση, ανάλογα με τις εξελίξεις, ανέφερε: «Ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα έχει κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. Πρέπει να βρεθεί η αλήθεια για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα από όλα και μετά η αθώωση της Ρούλας. Έχω διαβάσει τη δικογραφία, αυτό που προκύπτει είναι άλλα πράγματα. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας. Δεν έχω καμία αίσθηση, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα ένα παιδί αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Η ουσία ίσως χορηγήθηκε από κάποιο λάθος».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News