Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΘρίλερ στα Κύθηρα - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα απανθρακωμένη

Θρίλερ στα Κύθηρα – Βρέθηκε νεκρή γυναίκα απανθρακωμένη

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί στα Κύθηρα οι αρχές. Μια γυναίκα περίπου 60 ετών εντοπίστηκε απανθρακωμένη.

Δίπλα της, βρέθηκαν ένας αναπτήρας και ένα δοχείο με νέφτι. Την γυναίκα κλήθηκε και αναγνώρισε ο άνδρας της και σύμφωνα με πληροφορίες έχει μαγαζί με σουβενίρ στο νησί.

Σύμφωνα επίσης με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα βρέθηκε γυμνή από έναν περαστικό στο δρόμο προς Κακόπρινο απέναντι από χώρο στάθμευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε από έναν βοσκό.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και της εγκληματικής ενέργειας και της αυτοκτονίας.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Την λύση στο μυστήριο θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής ζήτησε αρχικά να του στείλουν φωτογραφίες οι αστυνομικοί, από το σημείο που βρέθηκε νεκρή και αύριο Παρασκευή (14/06) θα διενεργηθεί η νεκροψία.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό, η γυναίκα είχε καταπέσει πολύ ψυχολογικά καθώς ήταν σε μεγάλη αντιπαράθεση με συγγενικό της πρόσωπο για υπόθεση κληρονομιάς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και ζει.

Τα πιο σημαντικά