Θρίλερ με τον Τάσο Ξιαρχό: Βρέθηκε το αυτοκίνητό του αλλά όχι ο ίδιος

1 Νοεμβρίου, 20217:07 ΜΜ
More videos

Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον γνωστό χορογράφο, ο οποίος φέρεται να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας στο Μενίδι, έτσι ώστε να εντοπιστεί ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος φέρεται να έχει απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει.

Το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου, ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, βρέθηκε σε σημείο δίπλα στο πατρικό του σπίτι το οποίο είναι αρκετά κοντά και με το δικό του.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν για την ανεύρεσή του, ωστόσο, συνεχίζουν να τον αναζητούν ακόμα αλλά να δεν έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος του.

Τάσος Ξιαρχό: Το χρονικό της απειλής αυτοκτονίας και η προσπάθεια να βρεθεί

Το απόγευμα της Δευτέρας (01.11) η σύντροφός του τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα του στην ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Οι Αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό, όχι όμως και τον ίδιο. Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε αλλά άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη μια καταδίωξη για να βρεθεί και να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση για την ανεύρεση του χορογράφου, έχουν προστεθεί και σκυλιά της Αστυνομίας αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega, ο Τάσος Ξιαρχός φέρεται να είναι υπό την επήρεια χαπιών.

Θυμίζουμε ότι από την Κυριακή (31.10), ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για ένα περιστατικό bullying. Ένα story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram ήταν απλά η αρχή. Σε αυτό ο γνωστός χορογράφος κορόιδευε μια κοπέλα επί της ουσίας για τα κιλά της.

Ακολούθησε γενική κατακραυγή, τόσο στα social media όσο και από καλλιτέχνες, παρουσιαστές, πολιτικούς αλλά ακόμα και πολύ καλούς του φίλους που κατέκριναν τη στάση του. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη ωστόσο η έντονη κριτική που του ασκήθηκε δεν είχε σταματημό.

Πηγή: newsbomb.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News