Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραΘρίλερ με τη Δούκισσα Νομικού: Μένει ή φεύγει από το Πρωινό;

Θρίλερ με τη Δούκισσα Νομικού: Μένει ή φεύγει από το Πρωινό;

Η Δούκισσα Νομικού δεν καλημέρισε σήμερα τους τηλεθεατές μέσα απο το «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να γνωστοποιεί ότι απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους από την εκπομπή.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχυεί, αφού η ίδια δεν ταξίδεψε στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας, όπως είχε ακουστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δούκισσα Νομικού δε βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, εξαιτίας κάποιων ενστάσεων που είχε σχετικά με τη θεματολογία της εκπομπής, αλλά και του γενικότερου κλίματος που επικρατούσε τις τελευταίες μέρες στα Studio ΚΑΠΑ.


Συγκεκριμένα τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή σε συνδυασμό με ορισμένα αστεία που δεν άρεσαν στην παρουσιάστρια, η έλλειψη χημείας με τους συνεργάτες της, αλλά και το αίτημα της να βγαίνει από τις 10:00 στον αέρα, συντέλεσαν στην εξέλιξη αυτή.

Μάλιστα η απόφασή της να μη συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της, φαίνεται να είναι οριστική με τους ιθύνοντες του καναλιού να συνεδριάζουν αυτήν την ώρα, προσπαθώντας είτε να τη μεταπείσουν, είτε να οργανώσουν ένα πλάνο, προκειμένου η αποχώρησή της να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το μέλλον της ξανθιάς παρουσιάστριας στο «Πρωινό» παραμένει άγνωστο με τους υπεύθυνους του σταθμού να κρατάνε έως τώρα σιγή ιχθύος επί του θέματος.Τα πιο σημαντικά