Θρίαμβος για τη Μαρία Σάκκαρη ‑ Απέκλεισε με 2‑0 σετ τη Βένους Γουίλιαμς

Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τένις, με τη Μαρία Σάκκαρη να αποκλείει τη Βένους Γουίλιαμς και να προκρίνεται στα ημιτελικά του τουρνουά Silicon Valley Classic, του Σαν Χοσέ.
Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε στους προημιτελικούς της -άλλοτε Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη- Βένους Γουίλιαμς.
Η Σάκκαρη δεν έχασε σετ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και νίκησε τη φημισμένη αντίπαλό της (και Νο 3 στο κυρίως ταμπλό) με 6-4, 7-6(2), ύστερα από αγώνα διάρκειας 103 λεπτών.
Sakkari Stunner! ?@mariasakkari knocks out Venus Williams 6-4, 7-6(2).
Advances to semifinals at @MubadalaSVC! pic.twitter.com/x7r2s0Zw3U
— WTA (@WTA) August 4, 2018
Στους ημιτελικούς, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντανιέλ Κόλινς. Η Αμερικανίδα προκρίθηκε στους «4», καθώς η αντίπαλός της στους προημιτελικούς, η Βικτόρια Αζαρένκα από τη Λευκορωσία, αποχώρησε στα μέσα του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού.
