Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραΘpήνος για την Εύη Πετσάλα: «Έσβησε» από ξαφνικό εγκεφαλικό μέσα στο ξενοδοχείο...

Θpήνος για την Εύη Πετσάλα: «Έσβησε» από ξαφνικό εγκεφαλικό μέσα στο ξενοδοχείο η χαμογελαστή μητέρα 3 παιδιών

Άλλος ένας αιφνίδιος θάνατος σκορπά την θλίψη στην Φωκίδα, αυτήν την φορά πρόκειται για μητέρα τριών παιδιών που «έφυγε» από εγκεφαλικό.

Η Παρασκευή (Εύη) Πετσάλα, κόρη της Μαίρης το γένος Παναγιώτη Κώτσου (Δασικού) και του Δημήτρη Πετσάλα, ήταν εν ενεργεία αξιωματικός του Ναυτικού και υπηρετούσε στο Πεντάγωνο. Γεννημένη το 1971, παντρεύτηκε τον Γιώργο Κωνσταντίνου και απέκτησαν τρία εξαιρετικά παιδιά, τους δίδυμους Τάσο και Μάριο και τον μικρότερο Δημήτρη. Τρία παιδιά που λάτρευαν την Αγία Ευθυμία και έβγαιναν συχνά στο χωριό, ιδίως το καλοκαίρι.

901 1

Η Εύη, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, ευγενέστατη, αγαπούσε το χωριό και έδινε συχνά το “παρών” όλες τις εποχές του χρόνου. Ήταν μια πολύ δραστήρια κοπέλα, ιδιαίτερα αθλητική, λάμβανε μέρος ερασιτεχνικά σε αγώνες, συμμετείχε σε ομάδες διασωστών, πήγαινε παντού με το ποδήλατο. Τελευταία φορά είχε παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με το ποδήλατο! Έκανε ιδιαίτερα υγιεινή ζωή. Κι όμως, αυτή η κοπέλα χάθηκε στα 51 της χρόνια από εγκεφαλικό.

Με τον σύζυγό της είπαν να περάσουν ένα τριήμερο ξεκούρασης σε ξενοδοχείο της Ιτέας κι εκεί την βρήκε το εγκεφαλικό. Ήταν την ημέρα που είχε πιάσει φωτιά ο ελαιώνας και κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί να κινδυνεύσει το χωριό… Να ήταν η στενοχώρια γι’ αυτό που της δημιούργησε το πρόβλημα; Ποιος ξέρει;

Από τότε νοσηλευόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο της Άμφισσας, χωρίς να καταφέρει να επανέλθει ποτέ και σήμερα κατέληξε…Τα πιο σημαντικά