Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΘοδωρής Κατσαφάδος: «Ψάχνω για δουλειά, αν έχετε κανέναν να με προτείνετε για...

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ψάχνω για δουλειά, αν έχετε κανέναν να με προτείνετε για να με βοηθńσετε, έχω παıδιά»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε την απόφασή του να αποχωρήσει από το καστ της θεατρικής παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ανεργία που θα αντιμετωπίσει μετά την περίοδο των Βαΐων. Κάλεσε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει να τον συστήσει σε μια νέα θεατρική παραγωγή.

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει την Κυριακή των Βαΐων. Μέχρι τότε δουλεύω, μέχρι τότε έχω υποχρέωση. Από εκεί και πέρα, ψάχνω δουλειά για τον χειμώνα, δεν θα είμαι τον χειμώνα. Τα παρασκηνιακά δεν με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρει η δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και ψάχνω για δουλειά. Αν έχετε κανέναν γνωστό να με προτείνετε για να με βοηθήσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Τι να πούμε; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Η δουλειά μας είναι χαρά. Εγώ όταν είμαι πάνω στη σκηνή, παρόλο που έχουν περάσει 50 χρόνια, θέλω να νιώθω χαρά και στη σκηνή και στην κάμερα. Δεν μπορούν να μου στερούν τη χαρά και βεβαίως τη δουλειά».

Τέλος, είπε: «Από τη δουλειά αυτή δεν ζω μόνο εγώ, έχω οικογένεια, παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι να τελειώσουμε την Κυριακή των Βαΐων και να δούμε τι θα κάνουμε μετά για τη δουλειά».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:«Είναι παρούσα στη ζωή μου»: Ραγίζει καρδιές ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον χαμό της συζύγου του

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε συνέντευξή του στο περιοδικό “My Tv” και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα, μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, Χριστίνα Βαρζοπούλου, καθώς και την σχέση με την κόρη του και τον εγγονό του.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος στηρίζει τις επιλογές της κόρης του

Η κόρη σας, η Μαριλού Κατσαφάδου, είναι μια εξαιρετική νέα ηθοποιός. Είχατε καταλάβει από νωρίς ότι είχε ταλέντο;

Όχι, καθόλου. Δεν μας είχε πει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Την είχαμε πάντα, βέβαια, μαζί μας στα θέατρα από μικρό παιδί, αλλά δεν είχε δείξει ενδιαφέρον. Όταν έδινε Πανελλήνιες, μου είπε ότι θέλει να δώσει και σε δραματική σχολή και έπαθα σοκ. Στην αρχή κλονίστηκα, γιατί έχει πολλές δυσκολίες το επάγγελμα και με νοιάζει η ασφάλεια της. Όμως τα παιδιά πρέπει να κάνουν ότι αγαπούν και εγώ στηρίζω τις επιλογές της. Όταν την είδα στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, ήταν ονειρεμένη έκπληξη για μένα. Χαίρομαι που πρόλαβε και την είδε και η μαμά της στο συγκεκριμένο έργο. Την χάρηκε και την θαύμασε.

Με τη σύζυγο σας, Χριστίνα Βαρζοπούλου, περάσατε μαζί 40 χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό σας;

Η αγάπη μας, αλληλοσυμπληρωνόμασταν. Ήταν εξαιρετικό πλάσμα η Χριστίνα και είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκε στον δρόμο μου. Είναι πάντα στην ψυχή μου και παρούσα στη ζωή μου.

Η σχέση του Θοδωρή Κατσαφάδου με τον εγγονό του

Είναι η απόλυτη αγάπη, νομίζω ότι δεν υπάρχει όριο. Τον λατρεύω και του κάνω όλα τα χατίρια, αφήνω την αυστηρότητα για τους γονείς του. Εγώ είμαι ο παππούς και με κάνει ότι θέλει.
823 2500x1570 1

Τα πιο σημαντικά