Θλιβερό: Κλείστηκε αυτοβούλως φυλακή γιατί δεν είχε στέγη

22 Οκτωβρίου, 202210:52 ΜΜ
More videos

Η φυλακή είναι η μόνη στέγη που μπορούσε να εξασφαλιστεί για έναν 58χρονο τοξικομανή, με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας, που καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες για την επίθεση με μαχαίρι στον γιό του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 €, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ταυτόχρονα όμως το Δικαστήριο διέταξε τον κατηγορούμενο να μην πλησιάσει ξανά το σπίτι που μένει ο γιός του στη Ν. Ιωνία.

Δήλωσε πως δεν έχει που να μείνει και “φιλοξενήθηκε” στα κρατητήρια της αστυνομίας, ενώ οι έρευνες της στο οικογενειακό του περιβάλλον ώστε να φιλοξενηθεί από συγγενικό του πρόσωπο, ήταν άκαρπες.

Με ανακούφιση δέχτηκε την πρόταση της εισαγγελίας να περάσει τους υπόλοιπους τρεις μήνες της ζωής του φυλακή, στον Κορυδαλλό, εφόσον στον Βόλο δεν βρέθηκε δομή και η αδερφή του αρνήθηκε την φιλοξενία του.

Το δικαστήριο που τον καταδίκασε την Τρίτη, ανακάλεσε την αναστολή και οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει 3 μήνες από τους 30 μήνες στους οποίους καταδικάστηκε.

πηγή; gegonota.news

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News