Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΘλίψη για την 46χρονη Αρετή, μαμά 3 παιδιών που «έφυγε» ξαφνικά –...

Θλίψη για την 46χρονη Αρετή, μαμά 3 παιδιών που «έφυγε» ξαφνικά – Δώρισαν τα όργανά της και σώθηκαν 5 άνθρωποι

Στο πένθος βυθίστηκαν τo Ηράκλειο για τον αιφνίδιο θάνατο της 46χρονης Αρετής Σηφάκη που “‘εφυγε” από τη ζωή από ρήξη εγκεφαλική ανευρύσματος.

Ο “ΜΟΙΡΑΙΟΣ” ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

Η άτυχη μητέρα 3 παιδιών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με πονοκέφαλο αλλά δυστυχώς εκδήλωσε εγκεφαλική αιμορραγία και ο θάνατος της ήταν αναπόφευκτος.

Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας μέσα στον πόνο της πήρε τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της. Θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται και μετουσιώνοντας τον πόνο τους σε αγάπη, αλληλεγγύη και παράδειγμα ανθρωπιάς.

Άμεσα στήθηκε αερογέφυρα ζωής για να μεταφερθούν τα ζωτικά όργανα σε όλη την Ελλάδα. Έτσι γιατροί από το Ωνάσειο έλαβαν την καρδιά, από τον Ευαγγελισμό της Αθήνας πήραν τους νεφρούς, από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης το ήπαρ και το ΠΑΓΝΗ τους κερατοειδείς χυτώνες δίνοντας ζωή σε πέντε συνανθρώπους.

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

Με στίχους από τον Ερωτόκριτο αποχαιρέτησε την αγαπημένη του σύζυγο Αρετή ο Νικος Πολυχρονάκης. «Και πώς θα σ’ αποχωριστώ, και πώς θα σου μακρύνω, και πώς θα ζήσω δίχως σου, το χωρισμό εκείνο…. Εις το επανιδείν…» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

areti 1Τα πιο σημαντικά