Θύμωσε όταν είδε αυτά τα παράνομα πεταμένα σκουπίδια. Όμως πήρε την εκδίκησή του όταν βρήκε αυτό…

16 Ιουλίου, 2015 5:12 ΜΜ
More videos

Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε την ομορφιά της εξοχής όταν βγαίνουμε για μια εξόρμηση στη φύση. Θέλουμε να αναπνέουμε τον καθαρό αέρα και το άρωμα των πεύκων ή να περπατάμε ξυπόλητοι στο γρασίδι καθώς τα πουλιά φτερουγίζουν από πάνω μας. Κανείς μας δεν θέλει να μυρίζει αποφάγια ή να βλέπει στοίβες από χαρτόκουτα, πλαστικές τσάντες και μπανανόφλουδες.

Είναι επίσης πολύ ενοχλητικό να πετάς σκουπίδια παράνομα, ειδικά στη φύση. Η ενέργεια αυτή είναι τεμπέλικη και εγωιστική και όταν βλέπεις κάτι τέτοιο πάντα σε κάνει να αναρωτιέσαι, «Μα τι είδους άνθρωπος θα το έκανε αυτό;»

Ο Frederick Tomlinson, ένας άνδρας που ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, αισθάνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Περπατούσε ανέμελος στη γειτονιά του όταν έπεσε πάνω σε ένα τεράστιο σωρό από ανεπιθύμητα σκουπίδια και είδη οικιακής χρήσης. Εξοργισμένος από την αηδιαστική αυτή πράξη, έκανε στην κυριολεξία κόσκινο τα σκουπίδια και βρήκε κάτι πολύ ενδιαφέρον, το οποίο του επέτρεψε να πάρει εκδίκηση με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Δεν έμεινε εκεί, χρειάστηκε να βρει περαιτέρω πληροφορίες για το άτομο που το έκανε αυτό και ο δράστης φαίνεται να είναι τόσο ελκυστικός όσο ένα κομμάτι από αυτά τα σκουπίδια…

Αυτό ακριβώς αντίκρισε ο Frederick εκείνη την ημέρα. Μέσα στα σκουπίδια υπήρχε κι ένα ενυδρείο καθώς και παιδικά βιβλία.

231-600x918

Όμως καθώς άρχισε να ψάχνει τριγύρω ανακάλυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον και ενοχοποιητικό.

423-600x337

Βρήκε μια ταυτότητα και κάποια έγγραφα με όνομα και διεύθυνση πάνω. Στην πραγματικότητα άνηκαν σε κάποιον γείτονά του. Και τότε ήρθε στον Frederick μια φανταστική ιδέα!

158-600x452

Μάζεψε όλα τα σκουπίδια, τα έβαλε στο αυτοκίνητό του και αποφάσισε να τα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη τους.

324-600x1008

Ο Frederick βρήκε κι έναν ακόμη γείτονα, έναν με τις διαστάσεις του Ηρακλή, ο οποίος τον βοήθησε να πάνε πίσω τα πράγματα σε αυτόν που τα πέταξε. Ο άνδρας που τον βοήθησε γνώριζε πολλά για αυτόν που πέταξε τα σκουπίδια και τον κατατόπισε.

522-600x336

«Έκανε ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι του πριν 2 ημέρες,» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook. «Είναι ένας μεθύστακας, που χτυπούσε τη γυναίκα του, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι μαζί με τα παιδιά.» Σύμφωνα με τον άνδρα, αυτός χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτή τον εγκατέλειψε μαζί με τα παιδιά. Ο άνδρας πήρε όλα τα πράγματα της γυναίκας και των παιδιών και αποφάσισε να τα πετάξει παράνομα. Αυτή η εκδίκηση μπορεί να μην φτάνει για το μέγεθος των εγκλημάτων του, αλλά είναι μια αρχή!

617-600x739

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: