Θετικός στον κορωνοϊό ο Bruce Dickinson: «Αν δεν είχα κάνει εμβόλιο, θα μπορούσα να μπλέξω άσχημα»

13 Αυγούστου, 20215:58 ΜΜ
Ο θρύλος της heavy metal έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά της COVID – 19

Ο αρχηγός των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον (Bruce Dickinson), βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά από τον εντοπισμό θετικού κρούσματος στην οικογένειά του, που τον ανάγκασε να ακυρώσει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο θρύλος της heavy metal, ο οποίος έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά της COVID – 19 εκτίμησε ότι θα αντιμετώπιζε «σοβαρό πρόβλημα» αν δεν είχε εμβολιαστεί. Ο Ντίκινσον είπε στο Rolling Stone ότι έκανε τεστ για COVID-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από συμπτώματα και βρέθηκε θετικός.

«Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες, ένιωθα λίγο αδύναμος, σαν γρίπη, και αυτό ήταν όλο» εξήγησε. «Και είμαι 63 ετών. Δεν έχω σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αν δεν έκανα το εμβόλιο, θα μπορούσα να έχω σοβαρό πρόβλημα » πρόσθεσε.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κακώς ενημερωμένοι εάν δεν πάνε και δεν κάνουν δύο δόσεις εμβολίου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για να παρακολουθούν συναυλίες, αλλά για την υγεία τους» υπογράμμισε.

Μπρους Ντίκινσον: Αν πρόκειται να ζήσουμε με τον κορονοϊό, τότε εμβολιαστείτε

«Ακόμη και αν κάνετε δύο δόσεις εμβολίου, μπορείτε να κολλήσετε την COVID-19 και επομένως μπορείτε να τη μεταδώσετε σε άλλα άτομα, που μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί και να αρρωστήσουν σοβαρά και να πεθάνουν» τόνισε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

«Ο καρκίνος σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Τα καρδιακά επεισόδια σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Η παχυσαρκία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Η ελονοσία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο… Έτσι, κάποια στιγμή, πρέπει απλώς να πούμε: «Μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Και αν πρόκειται να ζήσουμε με αυτό, τότε εμβολιαστείτε» ανέφερε ο Μπρους Ντίκινσον.

Bruce Dickinson είχε κάνει μια διαφορετική εμφάνιση στη χώρα μας (τέλος 2019) στο πλαίσιο της παγκόσμιας προώθησης της αυτοβιογραφίας του, με τίτλο «‘What Does This Button Do?’» , που κυκλοφόρησε το 2017 και έγινε μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ.

Στις σελίδες του βιβλίου έχουν καταγραφεί άγνωστες ιστορίες και περιστατικά από την πολυτάραχη ζωή και την καριέρα του τόσο κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τους Iron Maiden όσο και της προσωπικής μουσικής διαδρομής. Η ιστορία ξεκινά από την παιδική του ηλικία, συνεχίζεται με τα πρώτα δειλά μουσικά του βήματα και ολοκληρώνεται με τις χρυσές περιόδους των επιτυχιών του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News