Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

29 Δεκεμβρίου, 20217:12 ΜΜ

Διαψεύδει η ΝΔ ότι έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν λόγο για «πόλεμο λάσπης από τρολ της αντιπολίτευσης» που υποστηρίζουν ότι ο γιος του πρωθυπουργού έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News