Θετική στον κορονοϊό η Ναταλία Γερμανού – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

8 Ιανουαρίου, 2022 9:15 ΜΜ
More videos

Και η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, την ίδια ώρα που τα κρούσματα της πανδημίας κάνουν εφιαλτική άνοδο λόγω της μεταδοτικής μετάλλαξης ”Omicron”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ”Καλύτερα Δεν Γίνεται” αποκάλυψε ότι νοσεί από τον ιό μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια ανέφερε πως το περνάει σαν απλό κρυολόγημα με ήπια συμπτώματα, αλλά έχει χάσει την γεύση και την όσφρησή της.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρει στη δημοσίευση της για τον κορονοϊό: ”Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά”.

”Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!”, πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού στο Twitter.