Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονική: Ζωντανό ξεμάτιασμα στον αντιδήμαρχο σε διαδικτυακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Θεσσαλονική: Ζωντανό ξεμάτιασμα στον αντιδήμαρχο σε διαδικτυακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ολα τα είχαμε δει (νομίζαμε) αλλά… ξεμάτιασμα και μάλιστα live σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, δεν περνούσε από το μυαλό μας.

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

Οπως αποδεικνύεται στο βίντεο που δημοσίευσε το parallaximag.gr, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος προφανώς ένιωσε αδιαθεσία. Ετσι, μια κυρία σπεύδει να τον… ξεματιάσει για να νιώσει καλύτερα.

Δείτε το βίντεο

Τα ευτράπελα όμως δεν σταμάτησαν εκεί στο… επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο. Σύμφωνα με το makthes.gr ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρης Αηδονόπουλος και ουρολόγος στο επάγγελμα, δέχθηκε μία ερώτηση από τρεις δημοτικούς συμβούλους για ένα θέμα αρμοδιότητάς του. Αφού εμφανίστηκε στο παράθυρο της τηλεδιάσκεψης με κάποια καθυστέρηση, έψαχνε, εμφανώς ξαφνιασμένος, να ενεργοποιήσει το μικρόφωνό του.

Όταν το κατάφερε, εξομολογήθηκε στον πρόεδρο του Δ.Σ. και τους υπόλοιπους, ότι τον «έπιασαν» στη διάρκεια εξέτασης ασθενούς. Οπότε ο ουρολόγος αντιδήμαρχος παρακάλεσε να κρατηθεί το θέμα για αργότερα, προκειμένου να ολοκληρώσει την εξέταση.

Ο κ. Τσαβλής λοιπόν, γιατρός και αυτός (σ.σ. πνευμονολόγος), έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον ουρολόγο Χ. Αηδονόπουλο, λέγοντάς του «θα σας αφήσω να τελειώσετε την εξέταση γιατί φαντάζομαι τη στάση στην οποία έχετε τον ασθενή».

Επόμενο ήταν να λυθούν οι περισσότεροι στα γέλια, ενώ άλλοι έδειχναν πως αδυνατούν να πιστέψουν το σουρεαλιστικό συμβάν. Μάλιστα η δημοτική σύμβουλος, Γλυκερία Καλφακάκου «άνοιξε την καρδιά της», λέγοντας ότι και αυτή έχει μια ανησυχία για το φαγητό που έχει στη φωτιά.

Τι απαντά με χιούμορ ο αντιδήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο γιατρός και Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι αισθανόταν αδιαθεσία, μετά από μια έντονη ημέρα με χειρουργεία και ένα Δημοτικό Συμβούλιο με σοβαρά θέματα, για αυτό και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει. Με χιούμορ σχολίασε το περιστατικό, λέγοντας πάντως ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, αλλά ότι δεν κρύβεται για κάτι από κανέναν, ενώ αφοπλιστικά απάντησε στο ερώτημα εάν «έπιασε το ξεμάτιασμα».

Τα πιο σημαντικά