Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό σε όσους το χρειάζονται

Θεσσαλονίκη: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό σε όσους το χρειάζονται

Σπουδαία πρωτοβουλία από το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα»

Μία σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβε εστιατόριο στη δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει καθημερινά δωρεάν φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια του lockdown που βρίσκεται η πόλη.

Πρόκειται για το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» που βρίσκεται στην Πολίχνη, το οποίο όπως ανακοίνωσε «Από 2 Νοεμβρίου και για όλο τον μήνα, κάθε πρωί θα μαγειρεύουμε και θα προσφέρουμε δωρεάν φαγητό ψωμί και νερό, από τις 11:30 ως τις 12:00, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπορούσαν πριν να βρεθούν στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ της εκκλησίας ενώ τώρα δεν μπορούν λόγω της απαγόρευσης στην εστίαση.

Ξεχάσαμε ότι μαζί με τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν και οι αίθουσες συσσιτίων που μπορούσαν να συντηρήσουν με φαγητό τόσους ανθρώπους.

Προσωπικά γνωρίζω και πολλούς συναδέλφους μου οι οποίοι ταπεινά εξυπηρετούσαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη όσο τα καταστήματα ήταν ανοιχτά.

Τώρα όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη ακόμη και το φαγητό είναι σε απόγνωση. Γι’ αυτον τον λόγο θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε με τα απαραίτητα, στο μέτρο του δυνατού, καθημερινά για μισή ώρα όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα και θα πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα εκτός καταστήματος με ατομική ευθύνη από τον καθένα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Να έχουμε όλοι μια όμορφη εβδομάδα.

Υ.Γ. Με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος!!!!».

Με σημερινή ανάρτηση αναφέρει: «Σας δείχνουμε ζωντανά τα φαγητά που ετοιμάζουμε κάθε πρωί για να διανέμουνε σε υπερήφανους συμπολίτες μας που χρειάζονται λίγη βοήθεια, και σας διαβεβαιώνουμε πως βάζουμε το ίδιο μεράκι και την ίδια ποιότητα, όπως τόσα χρόνια σας έχουμε αποδείξει!!!!

Δεν υπάρχουν λοιπόν δύο ποιότητες φαγητών, γιατί ΔΕΝ υπάρχουν και δύο ποιότητες ανθρώπων!!!!

Υ.Γ. με ένα πιάτο φαΐ δεν έγινε κανείς φτωχότερος!!!!».

Δείτε το βίντεο.

Τα πιο σημαντικά