Η Θεσσαλονίκη στόλισε δέντρο 20 μέτρων με 14.000 λαμπιόνια

1 Δεκεμβρίου, 2017 8:48 ΠΜ
More videos

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της συμπρωτεύουσας φωταγωγήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη να ανοίγει την αυλαία της φετινής εορταστικής περιόδου.

Το φυσικό έλατο 20 μέτρων που στολίζει την πλατεία Αριστοτέλους έχει 14.000 λαμπιόνια και υα φωτίζει την πόλη μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2018.

Ο κ. Μπουτάρης, κατά το άναμμα του δέντρου, υποστήριξε πως «τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών». Ευχήθηκε καλές γιορτές και «άλλο κακό να μην μας βρει. Θα έρθουν και καλύτερα».

Οσοι βρέθηκαν στη φωταγώγηση του δέντρου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δύο συναυλίες με τα συγκροτήματα «Trio Musicanti» και «Onirama».

Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πλατεία Αριστοτέλους συμπληρώνουν σπιτάκια για τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών, ένα καρουζέλ, ένα τρενάκι, το θεματικό πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων», ενώ το παρών θα δίνει καθημερινά και ο Αη-Βασίλης.

Σήμερα, επίσης, φωτίστηκε ο μπλε ουρανός στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και οι ιστοί στις κολόνες της λεωφόρου Νίκης.

αλές γιορτές και «άλλο κακό να μην μας βρει. Θα έρθουν και καλύτερα».

Στη συνέχεια, ακολούθησαν δύο συναυλίες με τα συγκροτήματα «Trio Musicanti» και «Onirama», τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Επίσης, στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν στηθεί σπιτάκια για τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών, ένα καρουζέλ, ένα τρενάκι, το θεματικό πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων», ενώ το παρών θα δίνει καθημερινά και ο Αη-Βασίλης.

Σήμερα επίσης, φωτίστηκε ο μπλε ουρανός στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και οι ιστοί στις κολόνες της λεωφόρου Νίκης.

[thestival] [toc] [sooc]

Ακολουθήστε μας στο facebook: