Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι διάλογοι του εραστή που έτρωγε τα λεφτά από τις...

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι διάλογοι του εραστή που έτρωγε τα λεφτά από τις ερωμένες του

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του αλλά και φωτογραφίες του, καθώς εκτιμά ότι η λίστα των εξαπατημένων γυναικών ενδέχεται να μεγαλώσει τις επόμενες μέρες.
Ο 28χρονος, συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «γύπα της Θεσσαλονίκης». Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, υπάρχουν ακόμη 3 καταγγελίες σε βάρος του.

Πρόκειται για μία γυναίκα στην οποία «πούλησε» έρωτα, αλλά και για 2 άντρες που τους εκμεταλλεύτηκε οικονομικά για δήθεν επιχειρήσεις.

Ωστόσο, στο φως έρχονται διάλογοι του «γύπα» και πώς εξαπατούσε τα θύματά του. Είναι σοκαριστικό πως την ώρα που μιλούσε για ερωτικές πράξεις με το θύμα του, ζητούσε 20.000 ευρώ ενώ απειλούσε άλλη κοπέλα ότι θα φύγει στο εξωτερικό επειδή δεν έβγαινε χρονικά να του δώσει χρήματα να μείνει στην Ελλάδα. Επίσης χρησιμοποιούσε και μεθόδους του γνωστού απατεώνα του Tinder και έλεγε ότι τον έπιασαν στην  Ουγγαρία οι Αρχές και ζητούν χρήματα για εγγύηση.

Οι διάλογοι σοκ:

– Μωρό μου τι κάνεις που είσαι;

Καλά είμαι, Αθήνα, αύριο έρχομαι, εσύ τι κάνεις.

– Θες …. Να κοιμηθείς καλύτερα;

Ναι μωρό μου θέλω πολύ αλλά είσαι μακριά τώρα.

– Ετοίμασε 22.000 ευρώ και το βράδυ είμαι εκεί.

Θα προσπαθήσω αύριο το πρωί αναλόγως πόσα μπορώ να βγάλω από την τράπεζα. Σε παρακαλώ μη φύγεις, σε έχω συνηθίσει δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς εσένα.

– Μα κούκλα μου, σου είπα, έχω και υποχρεώσεις και παιδιά, θα έρθω πάλι το καλοκαίρι.

Γιατί δεν τα αφήνεις όλα και να κάνεις καινούρια ζωή μαζί μου στην Ελλάδα;

– Δεν θα αφήσω τα παιδιά μου πίσω για κανέναν λόγο.

Μη φύγεις. Θα σου δώσω εγώ και μου τα δίνεις το καλοκαίρι.

Τα πιο σημαντικά