Θεσσαλονίκη: Πέθανε την ίδια μέρα με τον αδερφό του με 10 χρόνια διαφορά…

19 Νοεμβρίου, 202111:35 ΜΜ
More videos

Μια οικογενειακή τραγωδία που μόνο σε σενάριο ταινίας θα μπορούσε να δει κανείς γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ασβεστοχώρι του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, καθώς με διαφορά 10 ετών την ίδια ακριβώς μέρα πέθαναν δυο αδέρφια.

Στις 19 Νοεμβρίου 2021 έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μπόνιας, ενώ στις 19 Νοεμβρίου 2011, πριν από 10 χρόνια είχε πεθάνει ο αδερφός του, Αλέξης Μπόνιας.

Για τον χαμό του Δημήτρη Μπόνια εξέδωσε ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Ηρακλής αναφέροντας τα εξής:

«Τραγική ημέρα η σημερινή για την κυανόλευκη οικογένεια, μετά την είδηση του χαμού του Δημήτρη Μπόνια.

Στην επέτειο των 10 χρόνων αφότου έφυγε ο αδερφός του Αλέξης, σήμερα έφυγε και ο Δημήτρης. Το λόγια δεν είναι αρκετά , θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους.

ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Η Αυτόνομη Θύρα 10 αναφέρει:

«Η μοίρα πολλές φορές δείχνει το άσχημο πρόσωπο της. Επέλεξε τη σημερινή μέρα στην επέτειο των 10 χρόνων που έφυγε ο Αλεξάκης μας να πάρει και τον αδερφό του Δημήτρη. Αλέξη και Δημήτρη Μπόνια δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Ο Σ.Φ.Η. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ σε ανάρτησή του αναφέρει: «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την είδηση αυτή αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια φάγαμε μαχαιριά από την απώλεια του Αλέξη μας . Σήμερα γύρισε το μαχαίρι μέσα στην πληγή μας. Χάσαμε και τον αδερφό του το Δημήτρη… Ο Σ.Φ.Η.ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των παιδιών και δίνει υπόσχεση ότι θα τραγουδάμε για σας και για όλα τα αδέρφια μας στην ΘΥΡΑ 10 εκεί ψηλά. Πόρνη μοίρα.

Αλέξης Μπόνιας 19/11/2011

Δημήτρης Μπόνιας 19/11/2021».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News