Θεσσαλονίκη: Οι φοιτητές άνοιξαν τη λέσχη του ΑΠΘ και ανέλαβαν οι ίδιοι τη διανομή

4 Μαΐου, 2022 1:48 ΜΜ
More videos

Φοιτητές καταγγέλλουν ότι ο εργολάβος απειλεί τους εργαζόμενους στη λέσχη να μην σερβίρουν φαγητό – Ανέβασαν τα ρολά και ανέλαβαν οι ίδιοι τη διανομή

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και τη Φοιτητική Λέσχη πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη φοιτητικών συλλόγων.

Οι φοιτητές εισήλθαν στη φοιτητική λέσχη και αντίκρισαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τα ρολά της κουζίνας όπου παραλαμβάνουν το φαγητό κατεβασμένα. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, φοιτητής στο Μαθηματικό, επισήμανε ότι οι φοιτητές ζητούν, σε εποχές ακρίβειας, να μην κόβονται από τη σίτιση όσοι δεν πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια και δεν διαθέτουν τη σχετική κάρτα σίτισης, αλλά η πρόσβαση στη λέσχη να είναι ελεύθερη για όλους με την επίδειξη μόνο του φοιτητικού πάσο.

Καταγγέλει, δε, ότι η εργολαβία απειλεί τους εργαζόμενους στη λέσχη να μην σερβίρουν το φαγητό. Οι φοιτητές όπως έκαναν και τις προηγούμενες ημέρες, άνοιξαν την κουζίνα, ανέβασαν τα ρολά και ανέλαβαν οι ίδιοι τη διανομή. Οι φοιτητές δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν και θα κινούνται αντίστοιχα και τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στη λέσχη στέκονται στο πλευρό των φοιτητών, σερβίροντάς τους το γεύμα.

Πηγή: voria.gr