Θεσσαλονίκη: Οδηγός «έκλεισε» ράμπα ΑμεΑ και του πήραν τις πινακίδες και το δίπλωμα

28 Απριλίου, 2021 5:53 ΜΜ
More videos

Βαρύ το τίμημα για τον οδηγό που πάρκαρε σε πεζοδρόμιο και μάλιστα κόβοντας την πρόσβαση σε ράμπα για ΑμεΑ – Είχα βάλει τα alarm και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του για τουλάχιστον 15 λεπτά

Πάνω σε πεζοδρόμιο, έξω από τον Ιερό Ναό και αποκλείοντας την πρόσβαση σε ράμπα για ΑμεΑ , περιορίζοντας την πρόσβαση και σε δεύτερη στάθμευσε ένας ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αγίς Σοφίας.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο οδηγός είχε φροντίσει να θέσει σε λειτουργία τα alarm του αυτοκινήτου πριν το εγκαταλείψει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Πέραν της έλλειψης πρόσβασης στην μπάρα ΑμεΑ, ο οδηγός εμπόδιζε και την είσοδο – έξοδο των οχημάτων στον Ιερό Ναό, με αποτέλεσμα να «εγκλωβιστεί» οδηγός που ήθελε να εξέλθει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Η Τροχαία προχώρησε σε αφαίρεση πινακίδων του οχήματος και του διπλώματος οδήγησης του οδηγού για 60 ημέρες. Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 40 ευρώ. Στο σημείο βρέθηκε και γερανός για να απομακρύνει το όχημα, ωστόσο ο οδηγός επέστρεψε.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και στον πεζόδρομο της Ικτίνου, με πολλούς περαστικούς να του γεμίζουν το παρμπρίζ με αυτοκόλλητα που έγραψαν «είμαι γάιδαρος».

Πηγή: GRTIMES